INTRO for Kvinder 5/9 16:00 – 18:00

Mandag d  05/09/16 starter vi kvindeholdet op.

Derfor har vi den første dag en introduktion til hvad Krav Maga er. Vores instruktør gennemgår, efter en solid opvarmning, en række øvelser og tekniker. Vi garanterer for at det virker, at du kan bruge det, og at det er sjovt.

DESUDEN: Skulle du vælge at melde dig ind i klubben i den forbindelse giver vi en lille gave: INTET OPRETTELSESGEBYR (Spar 199,-)!

Tid: 05/09/2016 – 16:00 – 18:00
Sted: Bredskiftevej 20, 8210 Aarhus V (Ved Tesla)
Pris: GRATIS!!
Tilmelding: chna@kmgaarhus.dk

KMG Aarhus, Krav Maga Global Aarhus, er en klub med cirka 120 medlemmer i alle aldre. Klubben blev startet i 2010 af Christian Namrok i de gamle karateklublokaler i Finlandsgade, men er siden vokset, og vi har nu slået os sammen med Aarhus Fight Academy. Vi har sammen bygget nogle lækre store lokaler op, hvor der også er mulighed for vægttræning, Kickboxing, Grapling, MMA og meget mere. Du kan læse om de mange fordelagtige tilbud der er ved et medlemsskab her(nyt vindue).

KMG Aarhus afholder jævnligt events i weekender eller ferier, med mulighed for at fordybe sig i nye tekniker, som forsvar på offentlige områder og forsvar af 3. person (VIP), og medlemmerne er desuden aktive i vore facebook gruppe. Krav Maga bliver desuden holdt opdateret, så det hele tiden forbedres og bliver mere og mere effektivt.


Vi træner indendørs på måtter. Der skal du enten bruge brydersko eller træne barfodet, da måtterne ellers bliver ødelagt.

Medbring: Omklædningstøj, håndklæde, 1 flaske vand, godt humør, og eventuelt en ekstra skiftetrøje, da det godt kan være hårdt.

 

 

One thought on “INTRO for Kvinder 5/9 16:00 – 18:00

Comments are closed.