Introduktion for børn

Hos KMG Åarhus er vores vigtigste mission i børnetræningen at lære børn og unge praktisk selvforsvar med udgangspunkt realistiske scenarier, indlært gennem effektive teknikker, leg og kammeratskab.
Det dækker både over, hvordan de genkender, undgår og forebygger de uheldige situationer, hvordan de løser konflikterne fredeligt og hvis dette ikke er muligt, hvordan de kan beskytte sig bedst muligt mod slag, spark, greb i trøjen, greb om halsen og kvælning, forsøg på at blive væltet omkuld eller kastet. Selvforsvar i disse tilfælde er baseret på at bruge overraskelsesmomentet mod den/de overfaldende, kombineret med et hårdt og præcist angreb på en sårbar kropsdel, hvilket gør det muligt at komme sikkert væk, råbe på hjælp og fortælle forældre/lærere/politi om hændelsen.
Tilmeling: (Nyt vindue) på facebook.

Tid: 7. Januar 2017, Kl. 11-13

Sted: Aarhus Fight Academy, Bredskiftevej 21, 8200 Aarhus N.

RED: Dette event er afsluttet, men du kan altid kigge her:

Du kan starte med en gratis prøvetime.

Du kan finde alle træningstider her.