You are here
Home > Eyal Yanilov

CHEFINSTRUKTØR, KMG

Eyal Yanilov :: Chefinstruktør for Krav Maga Global.

Eyal Yanilov (født 1959) studerede Krav Maga direkte under grundlæggeren Imi Lichtenfeld og tjente som stormesterens førsteassistent siden starten af 1980’erne.

Eyal har været aktiv indenfor Krav Maga siden 1973 og er idag den mest erfarne instruktør og er bærer af den højeste grad nogen sinde uddelt af Imi Lichtenfeld – Master level 3 (Expert level 8) ligesom han er indehaver af det unikke “Founder’s Diploma of Excellence”, der kun er givet til én anden udøver udover Eyal.

Eyal Yanilov begyndte sin træning under Mr. Eli Avikzar, der var en af Imi’s topelever, men begyndte kort efter at træne direkte under systemets grundlægger. I en tidlig alder begyndte Eyal at undervise på den skole, Imi havde tildelt Mr. Eli Avikzar, ligesom han til tider vikarierede for stormesteren, når elever skulle forberedes til expertgradueringer. Senere hen, da Imi tildelte Eyal titlen som leder af den professionelle Krav-Maga komité blev Eyal ansvarlig for at vedligeholde og opdatere Krav-Maga’s pensum med ændringer samt nye teknikker.

Eyal Yanilov :: Chefinstruktør for Krav Maga Global.Siden han første gang i 1981 underviste civilinstruktører i USA har Eyal undervist en lang række Krav Maga- og selvforsvarsinstruktører verden over under de retningslinier, der er udstukket fra det israelske undevisningsministerium og International Krav Maga Federation. I dag sætter han selv standarden for, hvad og hvordan der skal undervises. Eyal Yanilovs navn er kendt i hele verden og er synonymt med kvalitet, udvilking og autencitet, og med den nye organisation, Krav Maga Global vil Eyal, sammen med KMG directors verden over, skabe en stærk global leverandør af Krav Maga.

Eyal er uddannet på instruktørskolen ved Wingate Institute for Sport and Physical Education og har samtidig en uddannelse som elektronikingeniør. Han har brugt år på at uddanne soldater fra eliteenheder og medlemmer af specielle anti-terrorgrupper samtidig med, at han underviste idrætsstuderende på universiteterne.

Eyal Yanilov :: Chefinstruktør for Krav Maga Global.Siden starten af 1980’erne har Eyal trænet forskellige grupper ved adskillige kurser og seminarer, herunder almindelige civile, der gerne ville lære selvforsvar, militære enheder, politistyrker, VIP bodyguards, specialenheder, SWAT Teams og andre sikkerhedsrelaterede grupper i Israel, Europa, Sydamerika og USA. I denne sammenhæng har han specialiseret sig i at forbedre disse gruppers måder at forsvare sig selv og andre på.

Top