You are here
Home > Børn

I den ideelle verden ville børn og unge ikke have behov for selvforsvar. Hverken over for hinanden eller overfor voksne, på gaden eller på legepladser. Desværre er vores verden ikke altid sådan, heller ikke i Danmark. Og det vil vi og gør vi noget ved!

Hos Krav Maga Global Aarhus er vores vigtigste mission i børnetræningen at lære børn og unge praktisk selvforsvar med udgangspunkt realistiske scenarier, indlært gennem effektive teknikker, leg og kammeratskab.
Det dækker både over, hvordan de genkender, undgår og forebygger de uheldige situationer, hvordan de løser konflikterne fredeligt og hvis dette ikke er muligt, hvordan de kan beskytte sig bedst muligt mod slag, spark, greb i trøjen, greb om halsen og kvælning, forsøg på at blive væltet omkuld eller kastet. Selvforsvar i disse tilfælde er baseret på at bruge overraskelsesmomentet mod den/de overfaldende, kombineret med et hårdt og præcist angreb på en sårbar kropsdel, hvilket gør det muligt at komme sikkert væk, råbe på hjælp og fortælle forældre/lærere/politi om hændelsen.

Undervisningsmiljøet er designet, så børnene får de mest effektive og let-anvendelige redskaber mod de mest relevante og farlige scenarier. Derud over lægger undervisningen også vægt på udvikling af vigtige personlighedstræk, såsom tilbageholdenhed, selvdisciplin, mod, selvtillid og evnen til at træffe beslutninger i stressede situationer – samt forståelsen for, hvornår man må (og ikke må) anvende teknikkerne. Det gælder også afvejningen mellem, hvornår man skal hjælpe sine kammerater/andre og hvornår det er bedst at søge hjælp eller ringe til politiet.
Træningen foregår i et kontrolleret miljø, og vi bruger det rigtige beskyttelsesudstyr. Vi bevarer de højeste sikkerhedsstandarder og gør alt, hvad vi kan for at undgå skader på eleverne i undervisningen.

Alle vore børneinstruktører har gennemgået en specifik uddannelse og træning (Kids’ Instructor Course – KIC), som har rustet dem til at undervise børn og teenagers i Krav Maga.

Alle er de certificerede Krav Maga instruktører med minimum et års praktisk erfaring som undervisere og med lysten til at undervise børn.

Børn træner om Søndagen fra 11:00 – 13:00. (NYE TIDER EFTER NYTÅR: Tirsdag fra 17:00 til 18:00).

Husk eventuelt udendørstøj! Vi træner ind i mellem udenfor, for at prøve nogle andre scenarier.

 

Se mere her:

 

Hør Eyal Yanilov fortælle om anti mobning og træning af børn (Klik her for nyt vindue)

 

Ring direkte til Christian Namrok og få råd om træning af dine børn på 29 61 19 64.

 

Du kan starte med en gratis prøvetime.

Du kan finde alle træningstider her.

Top